Carcaixent presenta hui el llibre que dona una mirada a la ciutat de fa 100 anys

0
1286
Verge d'Aigües Vives patrona de Carcaixent
Verge d’Aigües Vives patrona de Carcaixent

Carcaixent llibre 1916 present festesA la Biblioteca Municipal es presenta esta vesprada el llibre «Carcaixent, 1916. Una mirada a la ciutat de fa 100 anys», de la mà de Bernat Daràs, Francesc Torres i Mari Creu Trujillo, comissaris de l’exposició del mateix nom, acte al qjue assistiran l’alcalde Francesc Salom i la regidora de Festes Rosa Nicolau.

Es tracta d’una de les nombroses activitats programades per a este diumenge dins les Festes Majors de Carcaixent, en les que destaca a més la Descoberta i un espectacle de teatre musical.

Programació Diumenge

🎼 A les 12:00h. Concert de Festes al Magatzem de Ribera, a càrrec de la Banda Simfònica Lira i Casino Carcaixentí. Director: José Onofre Díez.

🎈 De 17:00h a 19:30h. Jocs populars de fusta i música per a xiquets, al barri de Santa Bàrbara – Carrer Nord.

🎈 De 17:00h a 19:30h. Activitats infantils amb tallers i castells inflables, al barri de la Muntanyeta – C/ Gandia, 85.

📗 A les 19:30h. A la Biblioteca Municipal, presentació del llibre “Carcaixent, 1916. Una mirada a la ciutat de fa 100 anys” de la mà de Bernat Daràs, Francesc Torres i Mari Creu Trujillo, comissaris de l’exposició del mateix nom.

💥 A les 20:00h. Al Parc Navarro Daràs, Gran Mascletada Infantil, que repartirà regals i il·lusió a tots els xiquets que vinguen a disfrutar de la seua traca i festa.

✝️ A les 22:00h, a la Plaça Major, volteig general de campanes i tradicional acte de la Descoberta. En acabar, Nit de Foc en la Plaça Major.

👩‍🎤 A les 23:00h. La productora Excelsior torna a Carcaixent per dur-nos el seu nou espectacle de teatre musical Frecuencia Musical. Un recorregut artístic i visual pels grans èxits musicals de la nostra vida i més sonats a la nostra ràdio, amb un gran cos de ball, grans veus en directe i una atractiva posada en escena. Lloc: Parc Navarro Daràs.

🎶 A les 00:00h. A l’espai la FEVE, discomòbil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here