La Mancomunitat de la Ribera Alta debatrà sobre la importància del patrimoni immaterial

0
505

Algemesí Unesco Muix enterroEn aquesta trobada estaran presents experts en patrimoni immaterial i la seua digitalització de huit països diferents representant les institucions que participen en el projecte, i té com a finalitat el debat i l’intercanvi d’experiències dels participants en matèries com la preservació del patrimoni cultural, la seua posada en valor i les bones pràctiques en la seua digitalització.

La Mancomunitat, com a entitat participant en el projecte CD-ETA, presentarà i debatrà sobre el patrimoni immaterial existent a la Ribera, un patrimoni que en alguns casos compta amb la declaració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat de l’UNESCO, com la festa de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí i les Falles.

Segons Txema Peláez, president de l’ens comarcal, “la digitalització és una eina molt important per a la protecció i posada en valor del nostre patrimoni. A la Ribera tenim un gran patrimoni que ara, gràcies a les noves tecnologies, podem protegir-lo i preservar-lo amb la seua digitalització.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here