Ginestar anuncia l’inici d’un nou camp de futbol en la presentació de l’escola de la UD Alzira

0
781
Un moment de la presentació de l'escola
Un moment de la presentació de l’escola
Els 430 jugadors repartits entre 26 equips
Els 430 jugadors repartits entre 26 equips
Juan A. Sanjuan president del club
Juan A. Sanjuan president del club
Fernando durant el seu discurs
Fernando durant el seu discurs
La tribuna del Suñer Picó ha estat quasi plena
La tribuna del Suñer Picó ha estat quasi plena
Aida Ginestar regidora d'Esports
Aida Ginestar regidora d’Esports
Fernando durant el seu discurs
Fernando durant el seu discurs

La regidora d’Esports Aida Ginestar ha anunciat esta nit l’inici de les obres, previst per al pròxim dilluns, d’un nou camp de gespa artificial en Tulell, durant la presentació de l’escola de futbol de la UD Alzira celebrada a l’estadi Lluis Suñer Picó. El camp estarà a disposició de les dos escoles de futbol locals a finals d’any.

Ginestar ha resaltat «l’esforç» realitzat per «esta escola que és referència a la Comunitat Valenciana», així com els valors «molt importants» que es conjuguen a l’esport, i l’increment d’equips femenins en l’escola de la UD Alzira que «ha vist triplicada», en dos anys, la subvenció concedida per l’Ajuntament d’Alzira.

Per la seua part el president blaugrana ha demanat «més suport econòmic i institucional» al consistori, després d’indicar que esta temporada s’ha iniciat «una nova etapa» al club amb el canvi d’entrenador, al sustituir a Dani Ponz per Fernando Gómez Colomer. «Estem en un temps il.lusionant en el que hem consolidat el futbol femení a l’escola, al temps que ha apostat per valors com l’educació i la solidaritat». També ha agraït l’ajuda rebuda per l’Ajuntament i la UD Benimodo al facilitar en nombroses ocasions les seues instal.lacions esportives.

El periodista d’Alzira Ràdio David Chordá ha presentat, un a un, els 430 jugadors federats corresponents als 25 equips de l’escola i al primer conjunt del club blaugrana que complix enguany els 95 anys des de la seua fundació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here