Alzira contarà enguany amb noves instal.lacions de futbol ciclo croos i un parc calistenia

0
1509
Este camp de terra serà de gespa artificial en breu
Este camp de terra serà de gespa artificial en breu

Tulell camp futbol gespa

Parc Calistenia
Parc Calistenia
Obres en el circuit de ciclo cross
Obres en el circuit de ciclo cross

També la pista d’atletisme contarà amb una caseta per a la foto finish

Esports invertirà 210.000€ en el nou terreny de gespa artificial

Alzira disposarà abans que finalitze el 2017 de tres noves instal.lacions esportives; un camp de gespa artificial, un circuit de ciclo cross i un parc de Calistenia totes elles en la Ciutat Esportiva J.M. Aspar.

El camp de futbol començarà a construir-se sembla que la pròxima setmana i estarà disponible per als equips de futbol base de la UD Alzira i del Ciutat d’Alzira per a després de les pròxinmes festes de Nadal.

Gespa de la millor qualitat

L’Ajuntament que invertirà 210.000 euros en el nou terreny de joc ha adjudicat la instal.lació de la gespa artificial junt les porteries de futbol 8 i 11 a «una empresa especialitzada» segons la regidora d’Esports Aida Ginestar, que ha assegurat a Riberaexpress «que la gespa és la de millor qualitat de les existents».

Ginestar resalta que la inversió del nou camp de futbol «és la més elevada de l’àrea d’Esports en esta legislatura» i ha advertit sobre la prioritat d’esta infraestructura «per evitar que alguns equips locals es vegen obligats a desplaçar-se a pobles del voltant per entrenar», en no ser suficients els camps de futbol actuals repartits entre les instal.lacions municipals e Venécia i Tulell.

Resposta a una antiga problemàtica

D’esta forma la regidoria d’Esports «dona resposta a una problemàtica que existia quan arribarem al govern fa dos anys», explica la titular d’esta important àrea municipal.

L’estora de gespa artificial s’instal.larà en l’actual camp de futbol de terra que davant el seu dolent estat no és utilitzat per cap equip. Ginestar pretén  recuperar la competició de l’antiga lliga d’empreses que va deixar de disputar-se fa uns anys.

Circuit de ciclo cross

D’altra banda es troba prou avançat la instal.lació d’un circuit de ciclo cross també en la Ciutat Esportiva, una demanda del ciclisme local davant la pròxima celebració d’una important prova en desembre, tant en la categoria masculina com en la femenina.

Parc Calistenia

A més l’Ajuntament d’Alzira té previst instal.lar durant estre trimestre un parc de Calistenia, es tracta d’un gimnàs a l’aire lliure que sustituirà a les pistes de pàdel existents en Tulell i que seran traslladades a Venécia. La responsable d’Esports comenta que en este parc que entrarà en funcionament en novembre «els alzirenys podran fer un entrenament complet».

Foto finish

També Esports atendrà una reivindicació del Club Atletisme La Rabosa instal.lant una caseta junt a la pista per poder acollir la foto finish imprescindible perquè la Ciutat Esportiva JM Aspar puga acollir competicions oficials. El propi president de la federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana «ha supervisat el projecte» segons Ginestar.

En breu s’iniciarà la plantació d’arbres de fulla perenne per  «tindre ombra en tot el circuit de cross» i s’instal.larà una bomba nova per al sistema de reg per de goteig en l’àrea esportiva de Tulell.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here