El Nítida Alzira aconseguix davant El Pilar (5-2) la tercera victòria consecutiva

0
484

Nitida alzira - El PilarEl conjunt de Braulio Correal suma el tercer triomf consecutiu i continua al capdavant de la taula junt amb Maristas

 

El Palau d’Esports d’Alzira està gaudint de valent amb el Nítida i el futbol sala en aquestes primeres setmanes. Dissabte, els de Braulio Correal es varen imposar al vigent campió, El Pilar, per 5 gols a 2, en el partit corresponent a la jornada 3 del grup XIV de la Tercera Divisió. Encara que els visitants obriren el marcador, el conjunt riberenc li va donar la volta prompte i quallà un partit seriós que li va permetre sumar la tercera victòria.

Davant una graderia generosa, Rafa Ara fou l’encarregat d’encetar la vesprada en fer el 0-1 per als valencians. Tot i això, els alzirenys seguiren fidels al bon joc que estan demostrant fins aleshores i aconseguiren remuntar quan s’arribava a l’equador del primer temps. En solament un minut, Cris i José David posaren el marcador favorable per al Nítida. Poc després Álvaro posà el 3-1.

En la represa, el Nítida Alzira no va perdre l’essència i va aconseguir augmentar la distància. Primer ‘Molo’ i després José Carlos nodriren l’avantatge local fins al 5 a 1. El partit s’anà consumint i El Pilar, encara que amb intenció, no pogué reduir l’avantatge fins a l’últim minut. Amb el 5 a 2 s’arribà al final.

Els alzirenys es queden compartint lideratge amb Maristas amb ple de victòries (3). El pròxim cap de setmana els de Braulio Correal es desplaçaran al Pavelló El Quint per enfrontar-se al Mislata.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here