Algemesí dipositarà una corona de llorer al carrer Rei En Jaume

0
1301

Algemesí jaume I corona llorerEl carrer Rei En Jaume acull els actes de celebració del 9 d’Octubre a Algemesí

Com ja és tradició, el carrer Rei En Jaume acull els actes de celebració del 9 d’Octubre. La jornada s’inicia amb una despertà i, entre les diverses activitats, destaca l’actuació de Algadins grup de danses a les 12 del migdia. Posteriorment, a las 20 hores, tindrà lloc la processó cívica des de la plaça Major fins al final d’aquest carrer Rei En Jaume. Aquesta processó estarà acompanyada per la Escola Municipal de Tabalet i Dolçaina, la Banda Simfònica d’Algemesí, Berca grup de danses, així com les autoritats municipals. Allí es dipositarà una corona de llorer al quadre de Jaume I.
Prèviament, el dissabte 7 d’octubre està programat en el Teatre Municipal a les 20.30 hores un espectacle musical titulat “A la nostra manera. La Brama en concert”, que inclou nombrosos intèrprets, entre els quals estan Amores Grup de Percusió.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here