Programa d’actes de hui diumenge en les Festes Majors de Carcaixent

0
907
Orquesta La Fiesta
Orquesta La Fiesta

En la programació de les Festes Majors de Carcaixent prevista per a hui diumenge destaquen el XIX Campionat d’Escacs, els jocs populars, tallers infantils així com l’Entrada de Bandes i dels Moros i Cristians durant la vesprada.

🏆 A partir de les 10:00h. Al Parc Navarro Daràs, Concurs de Canut de Festes Majors. Organitza: Club de Canut Carcaixent.

🏆 A les 10:00h. Al passeig, I Campionat Infantil d’Escacs «Ciutat de Carcaixent». Organitza: Club d’Escacs Carcaixent.

🏆 A partir de les 10:30h. Trofeu Festes Majors Concurs de pistola de foc central a la Galeria de Tir “Les Coves”. Organitza: Club de Tir Olímpic Carcaixent. Memorial a Pascual Femenia.

🎈 De 10:00h a 14:00h. Activitats infantils amb tallers i castells inflables, al barri de Santa Bàrbara – Carrer Nord.

🎈 De 10:30h a 13:30h. Jocs populars de fusta i música per a xiquets, al barri dels Quatre Camins – C /José Noguera amb C/ Carlos Gomis.

🏆 A les 17:00h. Al Passeig, XIX Campionat d’Escacs «Ciutat de Carcaixent». Organitza: Club d’Escacs Carcaixent.

🎺A les 18:00h. Entrada de bandes, des del carrer Sant Antoni fins a Vidal Canet, dins dels actes de l’Entrada Triomfal de Moros i Cristians.

☪️✝️A les 19:00h. Entrada triomfal de Moros i Cristians, amb la participació de les comparses Els Llops, Bandoleres, Pirates
Alzayans capitanejades per la Filà dels Contrabandistes i el seu capità Santiago García Bou. Itinerari: José Vidal Canet, Alacant, Martí Talens, Sant Francesc d’Assís, Sant Antoni, per acabar en Rosendo Pastor. Organitza: Associació de Moros i Cristians de Carcaixent.

👩‍🎤A les 23:30h. Al Parc Navarro Daràs, les cançons per a totes les edats de l’Orquestra La Fiesta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here