Expectació a Carcaixent davant l’Entrada de Moros i Cristians d’esta vesprada

0
726

Carcaixent Moros i Cristians (2)Les festes de Moros i Cristians de Carcaixent tenen cada vegada un major protagonisme dins del programa de les Festes Majors de 2017, com així ho demostra l’expectació que desperta  la gran entrada triomfal que tindrà lloc el diumenge 8. Enguany les comparses de “Els Llops”, “Bandoleres”, “Pirates” i “Alzayans”, capitanejades per la “Fila dels Contrabandistes”, amb Santiago García Bou al capdavant, desfilaran pels carrers de Carcaixent i mostraran al seus veïns i veïnes el resultat d’un il·lusionant any d’intens treball, com asseguren des de la pròpia Associació de Moros i Cristians de Carcaixent.

A partir de les 19:00 hores, amb un gran desplegament d’imaginació i recreació històrica al so de les marxes de les bandes de música, els exèrcits morocristians recorreran els carrers de José Vidal Canet, Alacant, Martí Talens, Sant Francesc d’Assís, Sant Antoni, per acabar en Rosendo Pastor. Des de l’associació de moros i cristians han assegurat que són molts els esforços que s’han invertit per a que siga un “espectacle únic” i han animat a tota la població a gaudir de la música d’una festa a la que s’han volgut unir comparses i filaes d’altres poblacions com Alzira, Aldaia, Benigànim i Castelló de la Ribera.

Rosa Nicolau, Regidora de Festes, ha avançat que la Capitania de la Filà Contrabandistes “té molt a dir ja que s’espera una desfilada espectacular i sorprenent com mai s’ha vist pels carrers de Carcaixent”. La regidora també ha volgut agraïr a l’organització els esforços per convertir l’entrada triomfal en una cita indispensable del calendari fester, així com el seu compromís de no traure alcohol durant la desfilada, “coincidim en que s’ha de donar la imatge d’unes festes responsables i serioses per a que, entre totes i tots continuem, any rere any, fent gran la festa dels moros i cristians al nostre poble”. Finalment, Rosa Nicolau, ha animat a la població a gaudir de l’entrada el diumenge “pagarà molt la pena”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here