El monument de Leonardo Borrás al Xúquer «agermana» Alzira, Algemesí i la Ribera

0
954
La Nova Muixeranga davant el monument al Xúquer
La Nova Muixeranga davant el monument al Xúquer

monument al xúquer muixeranga 1 monument al xúquer inauguració Monument al xúquer pont ferro muixe

Monument al xuquer nova muixeranga

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez i una ampla representació dels consistoris local i algemesinenc han inaugurat, este migdia, el monument al Xúquer de l’artista algemesinenc Leonardo Borràs, així com el parc dels Furs ubicat en l’avinguda 9 d’0ctubre.

L’acte ha comptat amb la participació de la Nova Muixeranga d’Algemesí que ha iniciat l’acte al pont de Ferro. Des d’allí els assistents han anat en cercavila fins el parc dels Furs on s’han dit els discursos institucionals.

Cara al riu

Gómez, ha destacat que este acte és «d’agermanament d’Alzira, el riu Xúquer i Algemesí», així com per a «fer comarca». Per la seua part el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, ha explicat les millores que s’han realitzat a l’entorn per a guanyar un espai d’oci per a la ciutadania i ha resaltat que «Alzira ha de viure cara al riu no d’esquenes».

També ha intervingut la presidenta de la Nova Muixeranga d’Algemesí, Marí Esplugues, qui ha comentat, «la gran estima» que li tenien a Leonardo Borràs. Per últim, Vicent Borràs, fill de l’artista, ha agraït que finalment l’últim projecte de son pare «fora una realitat» i també ha explicat breument el significat de l’espectacular monument.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here