Tot el cementeri d’Alzira vigilat per càmeres per combatre el vandalisme

0
556

cementeri alzira vigilat càmeresEl cementeri municipal d’Alzira ja conta amb càmeres de seguretat disposades per tot el recinte   

                                       

Com ja es va anunciar anteriorment, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, es va decidir ampliar la seguretat al cementeri municipal, davant els actes de vandalisme ocorreguts els últims mesos.

A hores d’ara i davant la celebració de l’1 de novembre, festivitat de Tots Sants, com cada any, en arribar estes dates, s’han enregistrat robatoris de flors i búcars de diferents llocs del cementeri municipal. Per esta raó i en previsió de l’afluència de públic durant els dies assenyalats, s’han instal·lat huit càmeres repartides al llarg del recinte, per tal de portar un control d’aquells llocs més susceptibles.

Segons declara el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, “cal assenyalar que esta mesura de seguretat té com a finalitat vetlar pel benestar i el manteniment de les instal·lacions, davant algunes accions malintencionades que, al cap i a la fi, no deixen de ser incòmodes i dolentes per als familiars que dediquen el seu temps i diners en mantindre el record dels seus difunts. I com ja he comentat en altres ocasions, és lamentable que en un recinte com és un cementeri tinguen lloc actes d’estes característiques”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here