El Nítida Alzira suma dos de dos a l’inici de la temporada

0
449

Nitida alzira-fuensantaEl Nítida Alzira s’endú el triomf del pavelló de Fuensanta (2-4)

Els alzirenys conclouen la setmana en la part alta de la taula amb sis punts

Segona jornada i segona victòria per al Nítida Alzira. El conjunt riberenc va aconseguir els tres punts en guanyar per 2 gols a 4 al Fuensanta dissabte passat, tot i que fou l’equip local -campió de Preferent la darrera temporada- l’encarregat d’obrir el marcador en el minut 1 de partit per mitjà de Soriano. Però l’avantatge va ser efímer i fugaç, ràpidament Luis Moreno va posar les taules en el marcador.

Vora l’equador del primer temps, els alzirenys s’avançaren gràcies a un gol en pròpia porta de Juanjo Ramos. Poc després fou Marcos Martínez l’autor de la tercera diana dels de Braulio. Amb l’1 a 3 s’arribà al final del primer acte.

En la represa el Fuensanta no estava disposat a deixar escapar els punts del seu pavelló i en el minut 26 Álvarez acurtà distàncies. Però altre cop les esperances no duraren massa al conjunt de casa. Quan se superava la mitja hora d’encontre, Cris va signar el 2-4 que acabaria sent definitiu per a adjudicar la victòria al Nítida.

Dos de dos i sis punts. Amb la segona jornada finalitzada, són tres equips els que lluiten pel lideratge: Maristas, Nítida i Salesianos. El pròxim dissabte els alzirenys rebran a El Pilar, a partir de les 17 hores en el Palau d’Esports de la ciutat. 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here