Carcaixent felicita als tres policies locals que salvaren la vida a una jove en febrer

0
519

carcaixent poli local escutEl darrer plenari de l’Ajuntament de Carcaixent va felicitar, públicament i per unanimitat, als tres agents de la policia local que el passat mes de febrer salvaren la vida a una jove quan intentava suicidar-se. Els agents foren; Jordi Chordá, que praticà els primers auxilis, l’oficial del torn que formava part de la patrulla, Agustin Llorens i el policia Ximo Haro que es trobava en el retén. Felicitació que s’ha fet constar en els expedients de cada policia.

La «ràpida actuació» de Chordá que li practicà immediatament els primers auxilis, i posant-la en posició de seguretat, «va evitar que poguera ofegar-se amb el seu propi vòmit». L’arribada d’un SAMU als pocs minuts feren que la jove recobrara el coneiximent, sent posteriorment traslladada a l’Hospital d’Alzira per a un examen més exahustiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here