Baldoví diu a l’Alcúdia que sense un finançament «just» no es poden construir ni escoles ni hospitals

0
543

alcudia Baldovi 17En la xerrada també van participar els 4 regidors de Compromís per l’Alcúdia a l’Ajuntament.

Ahir a la Casa de la Cultura tingué lloc un acte de Compromís per l’Alcúdia en el que participà Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés de Diputats, amb un gran assistència de públic.

En primer lloc participaren els 4 regidors de Compromís per l’Alcúdia, Paco Sanz, Pilar Huertas, Pascual Ortega i Anna Pérez que explicaren algunes de les actuacions que s’estaven fent a l’Ajuntament.

En l’acte Joan Baldoví va parlar al voltant de l’infrafinançament que sofreix el País Valencià per part del govern central i la necessitat de que tota la societat siga conscient del que aquesta falta de pressupost implica: “Sense un fiançament just no es poden construir escoles ni hospitals ni atendre les necessitats socials…”. Així, va fer una crida a que tota la ciutadania reivindique els nostres dretes i participe en la manifestació del proper 18 de novembre ja que “El Govern de Madrid ha d’escoltar a tots i totes les valencianes, els ha de quedar clar que volem un tracte just”.

Per altra part i respecte a la situació a Catalunya, expressà la seua preocupació i la convicció de que calia abordar la via de l’enteniment i el diàleg per baixar tensió i buscar una eixida. En eixe sentit va manifestar que Compromís defensava els següents punts:

– Voluntat de crear una mesa de negociació entre el Govern de l’Estat i el Govern de la Generalitat de Catalunya per tal de trobar els mediadors de confiança de les dues parts amb la finalitat de desbloquejar la situació.
– Compromís amb l’obertura d’espais de diàleg i búsqueda d’una solució política que permeta obrir un debat plural sobre l’actual model territorial. 
– Rebuig de la repressió i el creixement del llenguatge bèl·lic en l’agenda política i mediàtica. 
– Completament necessari abandonar posicions enfocades i gestos per les dues parts per propiciar les converses necessàries.

L’acte va finalitzar amb un animat col·loqui dels assistents al voltant dels temes que més ens preocupen en aquests moments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here