El Comissari destaca l’enteniment «al 100%» amb l’ajuntament d’Alzira en seguretat

0
391
Salvador Cantero ahir a la Casa de la Cultura
Salvador Cantero ahir a la Casa de la Cultura
L'alcalde d'Alzira el comissari i el 1er tinent alcalde d'Algemesí
L’alcalde d’Alzira el comissari i el 1er tinent alcalde d’Algemesí

«Alzira i Algemesí són ciutats segures» assegurà ahir el Comissari de la Policia Nacional d’estes dos ciutats de la Ribera, Salvador Cantero, als mitjans de comunicació al finalitzar el lliurament de diplomes i distincions a distints agents celebrat a la Casa de la Cultura de la capital de la comarca.

Cantero anuncià un continuat descens dels delictes penals i destacà els dispositius especials instal.lats en les últimes festes de falles i Setmana Santa i sobre tot en la recent Fira Comercial Alzira Oberta que va estar delimitada per blocs de ciment, per primera vegada, arran els atemtats terroristes a Catalunya.

El nou comissari resaltà «l’enteniment al 100% amb l’Ajuntament d’Alzira», fet que «es reflexa en els resultats positius» i ficà com exemple que «la gent ha eixit massivament al carrer a divertir-se o a passejar» durant els events esmentats. A més destacà el treball que està fent la unitat d’especialistes en violència de génere, un dels delictes que la comissaria es troba molt implicada en la seua erradicació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here