Mónica Oltra conclou el 10é Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset de l’Alcúdia

0
627

alcudia fi congres bausset 17La Vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, que va assistir a l’acte de clausura, va aprofitar la seua intervenció per a defensar el plurilingüisme com a “un objectiu irrenunciable.

Després de tres jornades, i més de 300 assistents, el dissabte de matí va finalitzar, a la Casa de la Cultura, el Congrés d’Educació Josep Lluís Bausset de l’Alcúdia que, en la seua dècima edició, i mitjançant les ponències de Federico Mayor Zaragoza, Isabel-Clara Simó, Gemma Lluch i Crespo, Laura Borràs i Castanyer, Mar Camacho i Martí i Manuel Delgado Ruiz, ha tingut com a protagonistes a la llengua i les pantalles i la seua importància a les aules.

A l’acte de cloenda d’aquest 10é Congrés, a més de representants de l’STEPV, de CCOO i la Fundació Bromera, de la regidora d’Educació, Pilar Huertas, i de l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, va assistir la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, qui va destacar que “l’educació és la ferramenta més poderosa que existeix: per una banda com a igualadora social en una societat inclusiva i, per altra, per ser capaç de formar xiquets i xiquetes lliures amb passió per la transformació d’aquest món que els nostres fills i filles han d’heretar”.

Durant els 10 anys de congressos, aquest esdeveniment s’ha convertit en un espai per a la discussió i l’intercanvi d’experiències entre la comunitat educativa al qual han assistit grans personalitats com Samí Naïr, Ángel Gabilondo, Josep Ramoneda, Carme Agulló o Francesco Tonucci.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here