La Fira Comercial Alzira Oberta es planteja canviar la ubicació per ampliar la superfície

0
606
Isabel Aguilar Raúl Tudela i directius de l'AEA
Isabel Aguilar Raúl Tudela i directius de l’AEA

Fira comercial directiva AEA 2 fira comercial directiva AEA 1 Fira Comercial directiva AEAFira comercial Automòbil fira comercial inaugura alzicoop Fira Comercial vista general fira de la tapa

Aguilar: «hem batut rècords de participació i assistència»

Tudela: «Hi ha una satisfacció generalitzada per les vendes a la Fira»

L’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Empresarial estudiaran un canvi d’ubicació per a la X edició de la Fira Comercial per incrementar de forma notable l’actual superfície davant el notable èxit de participació i assistència de la novena.

L’augment de l’espai vindria donat per ampliar l’actual Fira de L’Automòbil afegint la venda de vehicles nous als d’ocasió que han estat sols presents a la fira d’enguany. Però no és fàcil trobar un altre lloc tan cèntric com l’actual i una de les alternatives passa per fer l’ampliació en els carrers pròxims a l’avinguda Lluis Suñer.

Més consolidada i professional

La regidora de Comerç, Isabel Aguilar, ha destacat «el rècord de participació i assistència» d’enguany a la mostra que considera «més consolidada i professional».  Aguilar valora positivament que haja «vingut molta gent de fora» i que la mostra haja oferit «productes més variats» i que els comerciants «s’hagen esforçat per cuidar més la decoració de les jaimes».

Per la seua part el president de l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA) Raúl Tudela comentà ahir a Riberaexpress que els expositors s’han mostrat «molt satisfets per les vendes en línies generals» i que a més ha repercutit en «tots els restaurants del poble que van estar el passat dissabte plens de gom a gom, era impossible trobar un lloc per a sopar» assegura el dirigent empresarial.

Més mitjans per a la X edició

Tudela avança que l’AEA ficarà per a la pròxima edició «més mitjans» perquè Alzira Oberta done «un important pas endavant» i confia en que l’Ajuntament incremente també la seua col.laboració, arran que enguany «la resposta d’expositors i vistants haja superat les nostres previsions».

El nou president que ahir visità jaima per jaima a tots els expositors es mostra molt satisfet davant la «il.lusió i l’excel.lent treball» del seu equip que espera un nou èxit de la Shopping Night del pròxim divendres que «ha coordinat enguany per primera vegada a comeriants i hostelers».

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here