Catadau atendrà les colònies de gats vagabunds i abandonats

0
536

Catadau alcalde i governL’Ajuntament de Catadau signa un conveni amb l’associació Connexió Felina per atendre a les colònies de gats vagabunds i abandonats

  • L’associació local SOS Animalades realitzarà treballs de cens felí i d’alimentadors, així com un pla sanitari que incloga esterilitzacions

L’Ajuntament de Catadau i l’associació sense ànim de lucre Connexió Felina han signat un conveni, pel qual l’entitat es compromet a posar en marxa un Pla Colonial Felí, que desenvolupe la gestió de les colònies de gats vagabunds o abandonats detectades en el municipi.

Tal com establix el document, subscrit per l’alcalde Hèctor Roig, i el president de l’entitat, Juan Carlos Peral, el servei contemplarà la realització de treballs de cens felí i d’alimentadors del municipi, un pla sanitari en el qual s’incloga també un pla d’esterilització felina, accions de mediació animalista i campanyes informatives amb l’objectiu de «conscienciar sobre respecte per la vida animal i la seua harmonització amb la convivència ciutadana per a evitar l’abandó de gats i promocionar les adopcions».

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Sanitat i Salut Pública, que dirigix Julia Llorens, fixa una aportació econòmica anual per a la implementació del pla, a més de col·laborar en la realització de campanyes informatives i de sensibilització.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here