Alzira instal.la dos parades d’autobús en el carrer Dr Ferran i en el sector Tulell

0
339
Intervenció d'un veí  en l'assemblea
Intervenció d’un veí en l’assemblea

L’Ajuntament d’Alzira instal.larà, pròximament, dos noves parades per a millorar el servei de l’autobús municipal; una al carrer Dr Ferran i l’altra al sector Tulell per atendre els alumnes dels centres escolars d’esta zona de la capital comarcal, segons ha anunciat esta vesprada el regidor de Servicis Públics Fernando Pascual durant l’Assemblea Ciutadana d’Albuixarres.

Pascual ha anunciat també la pròxima realització d’una campanya municipal de «concienciació» davant les nombroses queixes pels excrements i orins de les mascotes, junt a una millora de la senyalètica en distints carrers de la ciutat.

Queixes i propostes veïnals

Els veïns que han assistit a l’assemblea celebrada en el casal de la falla Albuixarres-Camí Fondo s’han queixat de l’increment del trànsit en els carrers Figueres i Ramon i Cajal que han experimentat un notable deteriorament del seu paviment. I han proposat al consistori la reducció de velocitat, que hi hagen passos dezebra i la instal.lació de badens. L’alcalde d’Alzira Diego Gómez els ha contestat que la pròxima obertura del carrer Benifaió «ajudarà a descongestionar el trànsit en el carrer Figueres» i millorarà la comunicació de distints barris amb el centre de la ciutat».

El govern «estudiarà» la proposta d’un veí respecte a un possible canvi de direcció en el carrer Sant Francesc perquè es puga repartir el tràfic procedent de l’avinguda Josep Pau amb el carrer Figueres.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here