La Fira Gastronòmica de l’Alcúdia compta amb 40 expositors i amplia a 14 els espais de restauració

0
623

Fira gastron carnic Sueca 16La XXIII Fira Gastronòmica obrirà les portes del 6 al 9 d’octubre

  • Comptarà amb 40 expositors i 14 espais de restauració
  • 20.000 metres quadrats dedicats a gaudir dels sentits

Divendres 6, a les 6 de la vesprada, serà la inauguració oficial de la 22a Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, a la que assistiran representants de les entitats patrocinadores junt amb l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, la corporació municipal i el president de l’Associació Fira Gastronòmica, Lluís Ribera. Tot seguit la fira quedarà oberta al públic.

Durada i Horari de la Fira

La Fira se celebrarà durant els dies 6,7,8 i 9 d’octubre al parc de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, en horari de 10 a 14 i de 17 a 22 h. Per als expositors i des de les 11 del matí fins les 12 de la nit per als espais de restauració.

Les novetats del 23 aniversari

A més de la oferta tradicional de carns i embotits casolans, formatges, saladures, dolços i pans artesans o les bodegues valencianes, que tenen ja la seua clientela fidel a esta Fira, cada any procurem aportar noves propostes de qualitat. Enguany, contarem amb embotit artesà de Girona, Tòfones de la Tinença de Benifassà i les elaboracions amb carns exòtiques que ens duu la Granja El Rincón de Requena, on, per exemple, podran tastar hamburgueses d’estruç, de cocodril, de kobe, o de zebra.

També com a novetat tindrem un espai per a Food Trucks, on trobaran Fish&chips, Hamburgueses, Focaccia de pollastre, figatells o dolços i café.

Els Bons-Degustació

En arribar a la Fira es poden adquirir bons per a accedir a les degustacions dels productes exposats, tant de menjar com de beure. El bo té un preu de 10€ i consta de 8 tiquets i s’acompanya de tastavins i plat.

La Fira tradicional

Els xiquets i xiquetes també tenen el seu espai en esta Fira, disposen d’una extensa zona amb atraccions variades i paradetes perquè els pares els “firen” algun detallet.

Fàcil Accés i amples zones d’aparcament

El parc de la fira Gastronòmica te un accés senzill, des de la rotonda d’entrada al poble des de la carretera de Guadassuar (on es troba l’institut Els Évols). Al voltant de a zona de Fira hi ha amples zones d’aparcament, tant als carrers del voltant com a solars municipals molt propers, condicionats per a l’estacionament durant estos dies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here