Els veïns d’Alzira poden contactar des de hui amb l’Ajuntament via WhatsApp

0
4331

whatsapp alziraL’Ajuntament d’Alzira ha habilitat hui una línia de servici WhatsApp per a rebre incidències de via pública i neteja de la ciutat.

La línia d’atenció al ciutadà via WhatsApp del departament de Servicis Públics, a través del número 674 76 15 44 que pretén facilitar la relació entre l’administració i l’administrat i sobretot iniciar un canal de recepció més àgil per al ciutadà. Aportar incidències i, fer arribar imatges de qualsevol incidència ocorreguda en el municipi d’Alzira serà molt més fàcil i tot açò es podrà transmetre a l’Ajuntament de forma més directa.

Segons el responsable de l’àrea, Fernando Pascual, a través d’esta ferramenta, des del govern es busca centralitzar les deficiències que els ciutadans detecten en la via pública així com la recepció d’incidències quant a la neteja dels carrers i places del municipi.

La línia que funciona a través del mòbil naix en exclusiva per a rebre les queixes i suggeriments a través de la missatgeria instantània i estarà gestionada per el personal del departament de Servicis Públics.

«Esta ferramenta marca un punt d’inflexió en la manera d’entendre la participació social, ja que ens permetrà escoltar totes les veus per a millorar el dia a dia d’Alzira entre tots», ha explicat Pascual, qui ha assenyalat que «si un veí veu un taulell rota, amb el whatsapp li permet fer una foto, escriure el seu comentari i enviar directament la incidència en l’Ajuntament».

Tota la informació que arribe a través del número de whatsapp 674 76 15 44 serà gestionada en funció de la seua naturalesa per els treballadors municipals, encarregats de derivar cada incidència en l’àrea municipal corresponent i d’avaluar el grau d’urgència en l’actuació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here