Carn de cocodril camell i zebra serà la gran novetat de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia

0
1278
Carn de cocodril
Carn de cocodril

Els assistents a la XXIII Fira Gastronòmica de l’Alcúdia d’enguanyes trobaran amb nous productes i sabors entre els que destaca les carns de cocodril, camell, zebra i bou waygu que oferirà la caseta d’Avestruces El Rincón de Requena.

A l’àrea de restauració que s’ha incrementat enguany podran asaborir peix, hamburgueses amb pollastre trufat i dolços procedents de quatre furgons de menjar (food truck). A més d’una parada d’embotits tradicional procedent de Girona que és la primera vegada que s’incorpora a la fira segons el president Lluís Ribera.

Una mostra gastronòmica que cau en unes dades molt millors que les de l’any passat, en començar el divendres 6 d’octubre i finalitzar en el festiu 9 d’Octubre, per lo que l’organització té dipositades grans esperances que siga una de les millors de totes les celebrades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here