Alzira instal.larà obstacles de seguretat este cap de setmana al voltant de la Fira Comercial

0
544
Copnfluència de l'avda Sants Patrons amb la Plaça del Regne
Copnfluència de l’avda Sants Patrons amb la Plaça del Regne
Obstacles com estos envoltaran la Fira
Obstacles com estos envoltaran la Fira

IMG_9921

La presència multitudinària d’alzirenys i visitants davant la coincidència de la Fira Comercial amb el festival Art al Carrer i  les desfilades de Moros i Cristians durant el pròxim cap de setmana ha provocat un considerable increment de les mesures de seguretat davant els recents atemtats de Barcelona i Cambrils.

Més efectius policials

Així s’apreciarà una major presència d’efectius de la Policia Local i Nacional al carrer, com a efecte «disuasori»  i hi haurà un «perímetre» de seguretat al voltant de la Fira ubicada a la Plaça del Regne i l’Avinguda Luis Suñer, amb la instal.lació «d’obstacles» que impediran l’accés de turismes, furgonetes o camions, segons han comunicat a Riberaexpress fons policials.

El centre tallat al trànsit

El trànsit quedarà tallat en l’avinguda Sants Patrons, des de la Plaça del Regne a la Plaça de la Generalitat, entre el divendres a les 6 de la vesprada i el diumenge per la nit.

Al carrer Pérez Galdós es podrà accedir des de l’avinguda Hispanitat, per la plaça de la Societat Musical, Curtidors i plaça Major. El carrer Adolfo Suárez quedarà desdoblat per tal de facilitar l’entrada i eixida del carrer Pere Morell.

Els visitants podran aparcar els vehicles en la zona habilitada entre l’Asil i la locomotara, al final de l’avinguda Luis Suñer, així com en el sector de Tulell, on caben centenars de cotxes.

El dissabte a última hora de la vesprada registrarà la major afluència de públic en coincidir l’Entrada dels Moros i Cristians amb els espectacles d’Art al voltant de la Fira Comercial que atrau a milers de persones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here