Gómez: «Amb el Cefire comença una nova etapa en l’àmbit educatiu d’Alzira i la comarca»

0
415
Diego Gómez ahir en el Dia Europeu de les Llengües
Diego Gómez ahir en el Dia Europeu de les Llengües

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez es mostra «molt satisfet» davant la posta en marxa del Cefire de Plurilingüisme a la comarca de la Ribera que va encetar ahir les seues activitats organitzant el Dia Europeu de les Llengües en el que participaren nombrosos alumnes de 6é de Primària i ESO de distints centre escolars.

«És important recperar per Alzira i la comarca el Cefireque mai deuriem haver perdut», manifestà Gómez a Riberaexpress durant l’acte celebrat al parc de l’Alquenència. Un Cefire des d’on la Generalitat marcarà la política educativa destinada a potencia el plurilingüisme», afegí la primera autoritat local, per a la que comença «una nova etapa» en l’àmbit educatiu d’Alzira i la comarca.

Diego Gómez resaltà la jornada en «fomentar la convivència entre distints col.legis que estimen les llengües i la diversitat cultural que comporta el respete i l’acolliment».

El nou centre de formació del professorat en matèria plurilingüe es troba a la primera planta de l’edifici La Parrilla amb una plantilla de 16 treballadors dirigits per Margarida Castellanos.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here