Alzira aporta 40.000€ per al desenvolupament del Projecte Riu en 2017

0
412

Projecte Riu conveni ajuntamentEl director gerent de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO), José Antonio Manrique, i l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, han firmat hui l’addenda al conveni de col·laboració que ambdós entitats mantenen des de 2011 per a la gestió del “Projecte RIU», l’objectiu de la qual és promoure els autocures en salut i facilitar i millorar l’accés i utilització dels servicis i programes de salut en el barri de l’Alquerieta d’Alzira.

Este projecte es basa en una metodologia d’investigació participativa, que se centra a formar agents de salut de base comunitària per a la Promoció de la salut en barris com l’Alquerieta.

RIU és un exemple de la col·laboració entre diferents entitats, projecte impulsat per l’Ajuntament d’Alzira (a través del Centre de Participació Ciutadana), el Centre de Salut Pública d’Alzira (pertanyent a la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública) i l’Àrea de Desigualtats en Salut de la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO), amb la col·laboració d’assistència sanitària del Departament de Salut de la Ribera.

L’addenda firmada hui compta amb l’aportació econòmica de 40.000 euros per part de l’Ajuntament d’Alzira per al desenrotllament del pla de treball i activitats del Projecte RIU durant l’exercici de 2017.

En concret, activitats que es posaran en marxa en l’últim trimestre de l’any, corresponents a la 7 edició que arranca en breu, així com de la sexta edició, les activitats de la qual es van prolongar durant el primer semestre de 2017.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here