Observació de la fauna del Xúquer a Alzira amb motiu del Dia Internacional de le Aus

0
624

taller fauna xuquerLa Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira ha preparat una activitat d’observació de la fauna del Xúquer amb motiu del Dia Internacional de les Aus.

Una eixida pel Xúquer que té una duració aproximada d’1 hora i mitja. La convocatòria està prevista per al proper diumenge 1 d’octubre a les 9 del matí, a l’inici del passeig fluvial, al costat del Pont de Ferro. Es recorrerà la part practicable de la riba del riu, el nou parc del passeig fluvial i part de l’hort de Redal pel malecó.

En este taller d’observació, a més de veure i escoltar diferents aus, es podrà aprendre sobre les seues conductes, alimentació i principals amenaces que patixen, en un àmbit especial per a això, ja que El Xúquer actua en la Ribera com un important corredor ecològic replet de biodiversitat, unint ecosistemes agrícoles i naturals i ramificant-se cap a les muntanyes gràcies als nombrosos barrancs i rambles que hi desemboquen. Per això, es convertix en el lloc ideal per tal d’observar-hi espècies pròpies de l’horta com caderneres o gafarrons, urbanes com teuladins i oronetes, de bosc mediterrani com totestius o senyoretes i, per descomptat, aus pròpies d’ecosistemes aquàtics com fotges o bé el cabussó emplomallat.

Es recomana portar bon calçat i prismàtics o càmera amb teleobjectiu per tal de gaudir de la millor manera. Les places són limitades, per la qual cosa es requerix inscripció prèvia enviant un correu amb les dades personals a lagranjadebitxos@gmail.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here