Charter-BDMED amplia les instal.lacions d’Alzira i millora el sistema de seguretat

0
692
Pepe Adriá gerent del Charter
Pepe Adriá gerent del Charter

Charter Pepe Adrià

La gran acceptació que ha tingut el supermercat Charter ubicat a l’estació de servici BDMED, ha provocat la pròxima ampliació de les instal.lacions mitjançant «càmeres de fred i un ample magatzem» segons el seu gerent Pepe Adriá.

La gerència fa un balanç «molt positiu» desl primers tres mesos que ha funcionat el Charter, fins el punt que «ha multiplicat per quatre les expectatives inicials» assegura Adriá a Riberaexpress.

Els caps de setmana l’afluència de clients reconeix que els «desborda»  en determinades hores, amb una clientela que procedix d’altres municipis de la comarca i fins i tot de «priopietaris de bars i restaurants que venen a fer la compra en el nostre supermercat».

L’empresa té previst millorar el sistema de seguretat de les instal.lacions «omplint de càmeres el local» davant la proliferació de robatoris, advertix el gerent.

A més de l’ampliació del Charter, Adriá té previst ficar en marxa l’Asador-Restaurant per als próxims nadals així com un punt de venda de vehicles d’ocasió d’alta gama en la parcel.la de l’estació de servici BDMED.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here