Centenars de persones assistiren a la inauguració de la tasca All Negre a Alzira

0
1214
Barra de la tasca
Barra de la tasca

La inauguració de la tasca All Negre es va convertir en un autèntic esdeveniment social a Alzira en contar amb centenars de persones, entre elles l’alcalde de la ciutat Diego Gómez i diversos regidors de la corporació així com la fallera major infantil Valeria G

Juan Santacreu
Juan Santacreu

all negre sumiliera all negre vi copaómez i membres de la JLF.

La gerència del local ha rehabilitat una casa d’Hort dels Frares de 106 anys d’antiguitat amb una planta baixa on es troba la barra i una ampla primera planta on es troba el menjador.

All Negre conta amb cuina d’elaboració amb producte de temporada i una carta jove i fresca per a totes les edats, creada pel mestre cuiner Juan Giner del restaurant Eliana Albiach, així com una àmplia gamma de cerveses i la carta de vins més extensa de la comarca, on podran degustar vins per copes o comprar les botelles per al seu consum privat a preus de botiga, essent assessorats els clients per una jove sumilier. També hi hauran els millors caves i fins i tot xampany francés.

El gerent Juan Santacreu destaca a Riberaexpress que la clientela podrà gaudir del tardeig els divendres i dissabte des de les 19 hores fins l’hora de sopar amb tapes i vins en la barra «a preus competitius».

Al nou local d’hosteleria d’Alzira s’organitzaran «cursos i cates de vins i cervesses» segons Santacreu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here