L’alcalde d’Alzira agraix al nou dirigent de CCOO-PV el suport del sindicat a la municipalització de serveis

0
365
Arturo León en el centre de la foto
Arturo León en el centre de la foto

L’Ajuntament d’Alzira rep la visita del nou secretari general de CCOO- PV, Arturo León

 

El nou secretari general de Comissions Obreres del País Valencià, Arturo León, ha mantingut hui una reunió de presentació i de treball on ha pogut conèixer les polítiques de personal i d’ocupació que està realitzant l’Ajuntament d’Alzira.

En la trobada ha participat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Funció Pública i Desenvolupament Econòmic i Treball, Ivan Martínez i una representació de l’executiva de CCOO de la Ribera- Safor encapçalada pel seu secretari, Josep Antoni Carrascosa.

Per banda de l’Ajuntament d’Alzira, s’han explicat les polítiques dutes a terme per a superar les desigualtats salarials existents en l’ajuntament, així com les convocatòries públiques d’ocupació que s’han représ amb el nou equip de govern (més de 40 en el que portem de legislatura). També han parlat del Consell Econòmic i Social, dels programes d’ocupació, de les ajudes a la contractació laboral i de clàusules socials.

De la mateixa manera l’alcalde, Diego Gómez, ha agraït el suport del sindicat en els tres processos de municipalització que ha dut a terme l’ajuntament amb la ràdio, la piscina i el servei de neteja d’instal·lacions municipals.

En la visita a les instal·lacions de la Clau, el punt d’atenció ciutadana i de coordinació dels expedients electrònics, i de l’agència IDEA, el segon tinent d’alcalde, Ivan Martínez, ha destacat el treball dels funcionaris de la casa. S’ha fet un gran esforç en l’aplicació de l’administració electrònica, que s’ha estés a tots els departaments, així com en el servei públic en formació i ocupació que presta IDEA. Bona mostra d’esta prioritat en l’ocupació és que l’Ajuntament d’Alzira està destinant prop d’un 50% més de recursos en IDEA i la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Treball.

Per últim, tant l’Ajuntament d’Alzira com Comissions Obreres s’han compromés a continuar col·laborant en el futur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here