Alzira veu el primer thriler de M’esperaràs? mentre Alberola prepara un gran musical

0
929
Fotograma de M'esperaràs?
Fotograma de M’esperaràs?
Carles Alberola amb l'alcalde Diego Gómez
Carles Alberola amb l’alcalde Diego Gómez

Carles Alberola fotogrm película

Carles Alberola fotogram película 1

Carles Alberola tertulia carles alberola FM

A la Casa de la Cultura d’Alzira es projectaren anit els primers fotogrames de la película M’esperaràs? que contà amb la presència de l’autor, director i protagonista Carles Alberola, protagonista principal de la tertúlia organitzada per la Junta Local Fallera.

Filmada en valencià, i amb la banda sonora del també autor alzireny, Arnau Bataller, la producció d’Albena Teatre participa, a hores d’ara, en un festival cinematogràfic de Corea del Sud, per a ser estrenada a principis de 2018 «en els millors cines» com anuncià el propi Alberola.

En estos moments treballa en un gran musical produït pel Teatre Principal de València, junt a Rodolf Sirera i Pasqual Alapont, queserà representant els pròxims nadals, aixó sí amb l’equip d’Albena Teatre. Un musical que`, segons el productor Toni Benavent, serà «el de major envergadura» de tots els que han fet donat que contarà amb 14 actors. La música i les cançons inèdites són de Noelia Pérez i de Josep Zapater. En este cas Carles Alberola treballa com autor i director però no pujarà a l’escenari.

L’artista local de prestigi internacional va fer un recorregut des de ben menut recordant anècdotes i premis des que als 10 anys partira d’Alzira per estudiar en la Universitat Laboral de Xest.

Es mostrà orgullós del seu principal èxit, «Besos», amb 1.018 representacions, encara que no oblidà altres obres com Ficció, Mandíbula Afilada i els audiovisuals en l’antiga Canal 9 on un al dirigent de la TVV vaticinà que Autoindefinits «no funcionaria en valencià» i després ha sigut exportada a televisions de Rússia i Polónia entre altres.

També recordà el naiximent d’Albena (fusió d’Alberola i Benavent), després d’haver conegut i sintonitzat en el cine club Alzira amb el que posteriorment es va convertir en el seu inseparable productor i amic, Toni Benavent.

També va tindre paraules de reconeiximent cap el seu sempitern company de repartiment, Alfred Picot, així com d’alguns antic col.laboradors, com Quique Aranda, que la primera vegada que va veure, Besos, manifestà segons Alberola, «quin desastre».carles alberola aro

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here