IDEA inicia hui els nous cursos d’iniciació informàtica del campus Saps

0
402

Idea cursos informaticaAquest matí han començat en IDEA els cursos d’iniciació informàtica del CAMPUS_SAPS ALZIRA d’Introducció a Internet i d’Introducció al Calc.

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “la formació és una eina fonamental en la inserció en el mercat laboral i per a desenvolupar l’itinerari professional, per açò des d’IDEA i l’Ajuntament hem fet una aposta per donar oportunitats i millorar la capacitació de la ciutadania, també en noves tecnologies de forma totalment gratuïta. Amb el CAMPUS_SAPS, avalat per la Generalitat Valenciana i on som un dels primers ajuntaments reconeguts, oferim a la ciutadania cursos en línia bàsics de navegació per Internet i ferramentes ofimàtiques bàsiques.”

Els cursos, de 15 hores, són totalment gratuïts i es realitzen de forma presencial, en la sala Multimèdia de les instal·lacions d’IDEA, en horari de matí de dilluns a divendres. Aquests nous cursos de formació en línea continuaran amb la programació  dels següents cursos:

  • Introducció a navegadors. Inici el 2 d’octubre
  • Introducció a Writer. Inici el 10 d’octubre
  • Usuari mitjà d’Internet. Inici el 10 d’octubre

Recordem que l’Ajuntament d’Alzira a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha signat un conveni de col·laboració amb la conselleria de Modernització, Tecnologies de la Informació i Comunicació per a què l’Ajuntament tinga un campus en el portal GVA SAPS, que permet oferir aquests cursos on line.

Les persones interessades poden sol·licitar informació en la web: www.idea-alzira.com, adl@idea-alzira.es, al telèfon 962455101 o personalment en les dependències d’IDEA (C/ ronda d’Algemesí, 4)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here