Augmenten les places d’aparcament al carrer Cristóbal Monterde d’Alzira

0
239

La Regidoria de Seguretat, basant-se en els informes tècnics, impulsa l’ampliació de places d’aparcament

Seguint amb la políticaCristóbal Monterde places aparcament de facilitar l’estacionament de vehicles a les zones on els veïnat li resulta complicat aparcar, s’ha augmentat el nombre de places al carrer Cristóbal Monterde en el tram entre l’avinguda del Parc i el carrer Gabriela Mistral. De les 42 places d’aparcament en cordó es passa a 85 d’aparcament en bateria.

Una conseqüència positiva d’esta actuació és que, en reduir-se l’amplària de la calçada, els vehicles circularan a menys velocitat, qüestió que redundarà en major seguretat per als mateixos vehicles i per als vianants.

La regidora de Seguretat, Sara Garés, expressa la seua intenció de continuar este tipus d’actuació en els carrers on hi haja problemes d’aparcament i l’amplària de la calçada ho permeta tal com ja es va fer al carrer Pare Castells i ara al carrer Cristóbal Monterde.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here