Una Matinal Esportiva Solidària alçarà el teló dels actes del 75 aniversari de la falla Caputxins

0
1055
Acte de presentació celebrat ahir
Acte de presentació celebrat ahir

falla caputxins 75 anvier presidt

Falla caputxins 75 aniv JLF

Una Matinal Esportiva a benefici de Creu Roja amb spinning, zumba i kàrate al casal de la comissió, a càrrec del Centre Esportiu Zentro, encetarà el pròxim 1 d’octubre la programació d’actes per commemorar el 75 aniversari de la falla Caputxins d’Alzira. Li seguirà el 4 de novembre un concert de l’Afro’s Xaranga al carrer del casal, el 18 també de novembre es lliuraran les insígnies als fallers més veterans de la comissió amb un sopar i ball a la sala Rex Natura.

Per a 4 de desembre està prevista la primera presa de contacte amb els presidents, falleres majors i caputxins majors al casal de la falla. Per al gener de 2018 i dins de la Setmana Cultural hi haurà una exposició dels 75 anys d’història de Caputxins, amb diverses xarrades, al Cercle Alzireny, mentre la Gala del 75 aniversari, que està programada per al 19 de gener tancarà la completa programació d’esta històrica falla d’Alzira que va nàixer l’any 1943.

Els actes foren presentats ahir a la Casa de la Cultura en un esdeveniment que contà amb la presència de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, del tinent alcalde Fernando Pascual, així com de la fallera major Lidia Enguix i del president de la JLF Jaume Bohigues.

L’Afro’s Xaranga va tancar la presentació en el claustre de la Casa de la Cultura davant nomborsos fallers, falleres i amics d’esta comissió que està presidida per Kike Iborra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here