Lourdes Burgos i Aitana Carbó ja estan nomenades per a falleres majors d’Alzira

0
1231
Diego Gómez, Lourdes Burgos i Jaume Bohigues
Diego Gómez, Lourdes Burgos i Jaume Bohigues

Nomenament FMI aitana cort

Nomenament FMI aitana pares

Nomenament FMI aitana alcalde

nomenament FM lurdes i cort

nomenament FM lurdes 2

Els domicilis de les famílies Burgos-Lancero i Carbó-Alaminos acolliren ahir els nomenaments de les falleres majors er a l’exercici 2017-18, Lourdes Burgos i Aitana Carbó. Actes molt emotius als que assistiren l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, la vicealcaldessa, Isabel Aguilar així com els regidors, Fernando Pascual, Sara Garés i José Andrés Hernández, a més d’una ampla representació de la JLF encapçalada pel president Jaume Bohigues.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here