La Murta amb 23,6 l/m2 i Alzira (22,7º) màximes de pluja i temperatura a la comarca

0
432
A la Murta caigueren ahir 23,6 l/m2
A la Murta caigueren ahir 23,6 l/m2

Alzira amb 22,7º de temperatura va registra ahir la màxima a la Ribera, que suposà una davallada de 15º respecte al dijous. Les temperatures foren inusualment baixes a la comarca per a ser un dia d’estiu, fins i tot en alguns municipis no arribaren ni als 20º, casos de Carcaixent (19,7º), de Carlet (19,1º) i fins i tot de Polinyà que registrà una de les mínimes amb 18,9º. Cullera i Sueca registraren 20,8º, mentre Algemesí i l’Alcúdia apenes superaren els 20º.

Pel que fa a les precipitacions, en cap cas arribaren als 5 l/m2, llevat de la Murta on l’estació meteorològica d’Avamet, instal.lada pel meteoròleg alzireny Toni Rubio sumà al llarg del dia la xifra de 23,6 l/m2.

Hui es produirà una millora progressiva de l’oratge per a dem’a diumenge lluir el sol i disparar-se el mercuri entre 6 i 8º. Les màximes a la Ribera poden arribar als 28º.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here