Les obres dels carrers Hort dels Frares i Santa Rita començaran en abril i s’acabaran en juny

0
519
El carrer Hort dels Frares este migdia
El carrer Hort dels Frares este migdia

El segon tram de Pérez Galdós es farà en novembre

La reunió de treball mantinguda esta vesprada per l’equip de govern, ha decidit que les obres de renovació del clavegueram i de la xarxa d’aigua potable començen el 2 d’abril de 2018, només passe la celebració de la Setmana Santa. D’esta manera, les obres s’executarien els mesos d’abril, maig i juny, tornant els carrers a la normalitat el mes de juliol, en les festes d’Alzira per Sant Bernat.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira va organitzar dos reunions amb el veïnat i els comerciants dels carrers Hort dels Frares i Santa Rita per a informar del projecte de les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable i clavegueram i escoltar la seua opinió per a decidir la data per al seu inici.

A la segona de les reunions, celebrada el passat 7 de setembre, l’alcalde va anunciar que, donat que no s’havia arribat a un acord, l’equip de govern prendria una decissió.

Divisió d’opinions

Mentre els comerciants preferien que els treballs es realitzaren al final de la primavera i l’inici de l’estiu per minimitzar les possibles pèrdues, els veïns es pronunciaven, majoritàriament, perquè les obres començaren en setembre davant les humitats que patixen alguns immobles per les nombroses fugues existents.

D’altra banda l’equip de govern ha decidit avançar a novembre la renovació del paviment en el segon tram del carrer Pérez Galdós previst, inicialment, per al mes de gener.

Segon tram de Pérez Galdós

Este mes començarà la redacció del corresponent projecte per tal que a finals d’octubre puguen començar els treballs que deuen estar culminats «abans del 10 de desembre» segons ha comentat a Riberaexpress el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual. Les obres tenen una durada «d’entre 40 i 50 dies» segons Pascual.

El govern té previst reunir-se amb els dirigents de la falla Camí Nou per tal de determinar la ubicació del monument infantil, donat que sembla que no cap en el mateix lloc que es plantava fins ara, arran el nou paviment amb els arbres i les jardineres. La falla gran continuarà en el mateix lloc on l’Ajuntament farà un empedrat semblant al que va fer, recentment en la falla Plaça d’Alacant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here