La falla Caputxins planta i crema un monument en San Martín de Valdeiglesias

0
1178
La delegació de la falla Caputxins
La delegació de la falla Caputxins
Monument en San Martín de Valdeiglesias
Monument en San Martín de Valdeiglesias

La falla Caputxins ha estat este cap de setmana en les festes de San Martín de Valdeiglesias (Madrid), poble amb el que tenim una relació molt especial. Allí hem anat una bona delegació de caputxins entre els que estaven el seus  presidents, Kike Iborra, Alberto i Juan Cogollos,  i les seues falleres majors, Alicia Garrigues i Carmen Dolz. Els tres han sigut convidat per les autoritats municipals a acudir als actes institucionals que es celebraven, i han anat vestits de fallers, cridant l’atenció de les persones del poble. Hem plantat i cremat una falla a la plaça de bous del municipi, hem fet una despertà,  …  hem portat, en definitiva, un poquet de la nostra festa allí, que la gent ha agrait.

Hem visitat el carrer que tenim al poble, “Calle Falla Caputxins”; i allí hem entregat a l’alcaldessa una plaqueta per celebrar els 25 anys de relació amb el seu poble. Així mateix ells ens han fet entrega d’un present per a la comissió. Tot açò en en un ambient de festa i molt ben tractats pels nostres amfitrions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here