Carcaixent i Almussafes superen els 38º i Alzira, Alberic Algemesí i l’Alcúdia els 37º hui baixaran uns 15º

0
573

Mapa oratge setemb 15Carcaixent (38,4º) i Almussafes (38,2º) han registrat la temperatura màxima d’un dijous molt caloròs, mentre la major part dels municipis riberencs han superat els 37º; casos d’Alberic i Sumacàrcer (37,9º), Algemesí (37,8º), mentre Alzira i l’Alcúdia arribaren als 37,4º segons Avamet.

En canvi hui divendres es produirà una important davallada dels termòmetres que en molts casos apenes superaran els 20º a la comarca que registrarà precipitacions dèbils.

El pas d’esta vaguada pel nostre territori ens deixarà un CANVI MOLT BRUSC en l’oratge i també una CAIGUDA EN PICAT DELS TERMÒMETRES. De fet, ja esta pròxima nit podran aparéixer els primers ruixats dispersos i intermitents pel nostre territori i demà el dia presentarà abundant nuvolositat i ruixats que seran més freqüents pel litoral ja que la inestabilitat estarà centrada en el mar per la qual cosa les intensitats en general seran entre dèbils i moderades, si bé en la franja costanera podrien ser puntualment més fortes.

Atents al vent de nord-est (gregal). Donarà ratxes fortes i alçarà molta mar sobretot pel litoral sud de la província de València i litoral nord d’Alacant on les ones oscil·laran entre els 2,5 i 4,5m d’alçada. La situació marítima en les províncies de València i Alacant serà molt mala.

Les temperatures cauran entre 8º i 12ºC respecte a hui i no superarem els 25ºC en cap punt de la nostra Comunitat. L’ambient serà molt fresc i radicalment diferent al de hui.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here