Les màximes pujaran demà fins els 36º i baixaran els divendres fins els 23º

0
446

Calor 36ºDemà dijous el ponent dispararà les màximes però una llengua d’aire fred farà caure les temperatures el divendres

Diumenge millorarà l’oratge i es recuperaran els termòmetres

El més destacable serà la formació d’una xicoteta baixa per la zona de les illes Balears que ens impulsarà vents de ponent fluix al nostre territori (de mestral amb algunes ratxes moderades al nord de la comunitat), fent pujar de manera notable els termòmetres especialment a les províncies de València i Alacant on el mercuri es dispararà entre 6º i 8ºC respecte a hui. A la província de Castelló esta pujada serà molt més suau (entre 1º i 2ºC). Això sí, a partir del migdia entraran les brises de mar cap a terra fent que l’ambient siga molt més suau allà on es note l’efecte refrescant d’este vent tèrmic.

Davallada de temperatures divendres i dissabte

Estarem molt pendents de l’arribada d’esta vaguada o línia d’inestabillitat a la nostra Comunitat ja que, entre divendres 15 i dissabte 16 l’atmosfera estarà més inestable i l’oratge més rebolicat per la presència d’esta llengua d’aire fred en altura damunt de les nostres comarques, cosa que afavorirà la formació de tronades que podran afectar a qualsevol punt del nostre territori. A dia de hui els models apunten a que la inestabilitat més alta es centrarà per la meitat sud de la nostra Comunitat però, caldrà esperar a demà per a poder donar més detalls i parlar d’intensitats.

En tot cas, el diumenge 17 la situació tendiria a presentar una progressiva millora.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here