La companyia La Negra estrenà demà al MIM de Sueca «En els núvols»

0
935
La Negra
La Negra

L’estrena absoluta d’En els núvols de La Negra, el circ social de La Finestra Nou Circ, la reflexió poètica i dancística sobre els refugiats DeTraca de A Tempo Dansa i la instal·lació Arrima’t a la música, protagonitzen demà dijous la segona jornada de la 28a Mostra Internacional de Mim a Sueca (MIM).

Consolidat com el festival de teatre de gest més important d’Espanya i un dels més destacats d’Europa, el MIM acollirà demà l’estrena absoluta a les 17:30h en la Sala d’Exposicions Els Porxets d’En els núvols, un teatre de llum i colors sobre ovelles i gats negres. Es tracta de la primera producció de la recent creada companyia La Negra que ha unit a tres grans talents valencians, Carlos Amador, Diego Guill i Xavo Giménez, amb l’objectiu de crear espectacles per a xiquets que parlen sobre els diferents, els solitaris o els rebutjats, a través d’un llenguatge poètic i visual. En En els núvols, les bombolles de sabó es converteixen en titelles i la imaginació s’apodera de tot quan la realitat et dóna l’esquena.

La Finestra Nou Circ irromprà a les 18:30 en l’escenari de la Plaça de l’Ajuntament amb Circ Social. Un espectacle que arriba al MIM com una intervenció socioeducativa de circ social en el qual 13 joves en risc d’exclusió i persones amb discapacitat intel·lectual ens mostraran a través de la dansa, la màgia, els malabars, equilibris i l’humor, on resideix la fórmula de la felicitat.

Després de més de dotze anys de trajectòria A Tempo Dansa, dirigida per l’actriu, ballarina i coreògrafa Pepa Cases, oferirà a les 19:30 en l’esplanada del Casal Jove el seu espectacle De Traca. Una ballarina, la participació del públic i l’olor a pólvora són els ingredients d’aquesta peça que reflexiona d’una manera tendra i poètica sobre els refugiats i de com ens posicionem davant aquest problema de traca.

I patrocinada per Bankia i emmarcada en el projecte de l’Institut Valencià de Cultura de creació de nous públics per a les arts audiovisuals, escèniques i musicals, el MIM comptarà demà dijous -de 19:00h a 22:30h en la Plaça de l’Ajuntament- amb la instal·lació d’aire amb sensors sonors Arrima’t a la música. El seu objectiu és captivar la curiositat i les mirades dels vianants que passegen per la ciutat, i que persones de totes les edats s’acosten a gaudir d’una acció artística en el carrer per a promocionar la música.

Programació completa: www.mimsueca.com

Dijous, 14 de setembre:

10:30h La Negra (València) amb En els núvols ––Estrena absoluta. (45’). Sessió escolar.

Sala d’Exposicions Els Porxets

17:30h La Negra amb En els núvols. (45’)

  • Sala d’Exposicions Els Porxets

18:30h La Finestra Nou Circ (València) amb Circ Social. (45’)

Escenari Plaça de l’Ajuntament

19:30h A Tempo Dansa / Pepa Cases (Vila-real) amb De traca. (25’)

Esplanada Casal Jove

De 19:00h a 22:30h Instal·lació d’aire Arrima’t a la música.

Plaça Ajuntament

-22:30h Okidok amb Slip experience. (45’)

Escenari Plaça de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here