Les escoles esportives d’Alzira inicien un nou curs amb 21 modalitats

0
1500

escoles esportives municipalsLes escoles esportives són activitats esportives d’iniciació que intenten ampliar les qualitats motrius fugint d’una especialització primerenca i oferint unes activitats poliesportives i recreatives d’acord amb les seues necessitats.

Enguany diferents clubs de la nostra ciutat oferixen 21 modalitats esportives per a totes les edats. La Regidoria d’Esports ha editat un fullet informatiu amb totes les dades i telèfons d’informació de les diferents activitats i la butlleta d’inscripció que ha de presentar-se a les entitats esportives. El període d’inscripció va començar el passat 4 de setembre.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, anima els xiquets i xiquetes perquè participen en les escoles per la importància dels valors que la pràctica de l’esport inculca i fomenta com el respecte, la tolerància, el treball en equip, la capacitat de superació, etc.

Per a més informació, les persones interessades poden dirigir-se a la Regidoria d’Esports (c/ Rambla, s/n, 96 245 92 50, esports@alzira.es).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here