Baixen hui les temperatures que ahir arribaren a 37,6º en Carcaixent i 37º a Sumacàrcer

0
463

Temperatura 37ºLa Ribera del Xúquer va patir ahir una jornada de forta calor amb temperatures màximes molt elevades com a Carcaixent (37,6º) i Sumacàrcer (37º). Encara que en la pràctica totalitat dels municipis de la comarca superaren els 35º. Així a Alberic els termòmetres abastaren els 36,8º, a l’Alcúdia els 36,6º, a Algemesí i Càrcer els 36,2º i a Alzira els 36,1º. Una miqueta més suaus foren le temperatures a la Murta 35,1º i a La Barraca d’Aigües Vives, 35,6º.

En canvi hui dimarts el més destacable serà la brusca caiguda de les temperatures ja que, per un costat, la massa d’aire càlid que tenim damunt començarà a retirar-se lentament de nord a sud de la nostra Comunitat i, per altre, es tallarà el ponent fent que el mercuri no puge tant com ahir (on les màximes van arribar als 35º/37ºC a l’interior i sud de la província de València com estava previst). Estes condicions faran que el mercuri caiga hui entre 6º i 8ºC en les comarques centrals i, entre 4º i 6ºC a la resta del territori.

Respecte a l’estat del cel, tindrem pas de núvols mitjans i alts al llarg de la jornada que només al llarg del matí podran deixar alguna gota o ruixat molt dèbil per l’interior de la província de Castelló.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here