El Cefire de Plurilingüisme d’Alzira encara careix d’Internet i telèfon

0
1152
L'alcalde i el regidor d'Educació hui en el Cefire
L’alcalde i el regidor d’Educació hui en el Cefire

cefire plurilingue alzira 1

Aula del Cefire
Aula del Cefire

L’Ajuntament d’Alzira donarà «un toc» a la Conselleria d’Educació per tal que «agilitze» els detalls que resten per tal que el Cefire de Plurilingüisme estiga en condicions d’oferir informació i els cursos de formació al professorat. Tres aules poden albergar a prop d’un centenar d’alumnes

Riberaexpress ha pogut constatar este matí que els 16 empleats treballen en condicions encara precàries en caréixer d’Internet i de telèfon, així com d’aire condicionati d’una part del mobiliari, com cadires i taules.

El nou centre de formació del professorat es troba en la priemra planta dev l’edifici de La Parrilla cedida per l’Ajuntament a la Generalitat.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez i el regidor d’Educació Pepe Grau han pogut constatar estes deficiències durant la visita realitzada este migdia a les noves instal.lacions que necessiten també «un control d’accés» tant al Cefire com a la resta de l’immoble, compartit amb la Junta Local Fallera i l’Associació de Pensionistes i Jubilats El Júcar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here