Alzira sol.licita una subvenció de 195.000€ per formar a 30 treballadors

0
419

IDEA subvenció setembL’Ajuntament d’Alzira sol·licita una subvenció de 195.000 euros per a la realització de l’escola d’ocupació “ET FORMEM: LLAURANT FUTUR 2017” que beneficiaran a 30 treballadors/es

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha sol·licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, una subvenció de 194.529 euros per a adherir-se al programa d’ocupació pública “ET FORMEM: LLAURANT FUTUR 2017” que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades mitjançant la realització d’obres i serveis d’interés general i/o social amb un contracte per a la formació que procure alhora la seua qualificació professional afavorint la inserció laboral.

Els contractes, que tindran una durada de 4 mesos  a jornada completa, beneficiaran a 30 treballadors/es de 18 anys o més inscrits com a demandants d’ocupació en l’oficina del SERVEF, amb dificultats d’inserció laboral i pertanyents a col·lectius prioritaris, en risc d’exclusió social.

En declaracions del regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez: “un dels objectius d’aquest equip de govern és potenciar programes d’aquest tipus, que promouen i generen ocupació, ja que patim una situació d’atur greu. Aquesta és una iniciativa pensada especialment per a aturats/des de llarga durada que es troben en situació de vulnerabilitat. Des de l’Ajuntament d’Alzira s’està fent un esforç important per potenciar els programes de treball i bona mostra és que en el 2017 hi ha tres tallers d’ocupació en marxa, quan en el 2015 no hi havia cap aprovat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here