El Mig Any Faller es repetirà en setembre davant «l’èxit» d’enguany segons la JLF d’Alzira

0
846
La regidora de Festes i el president de la JLF amb les Falleres Majors
La regidora de Festes i el president de la JLF amb les Falleres Majors
Cercavila fallera
Cercavila fallera

Mig any paella grup

mig any aquatic 1 Mig any aquatic Mig Any Faller Monumenht 17

La festa aquàtica ha estat multitudinària
La festa aquàtica ha estat multitudinària

En setembre de 2018 es tornarà a plantar una falla i a repetir el format d’enguany del Mig Any Faller davant «l’èxit» obtingut segons l’Ajuntament i la JLF d’Alzira.

El president de la JLF Jaume Bohigues confia en que el monument serà «molt més gran» que el d’enguany en estar convençut que totes les falles «aportaran algun ninot». La falla d’enguany ha sigut possible gràcies a les aportacions desinteresades de dos comissions.

En esta segona edició les previsions de participació s’han desbordat de manera que s’ha aconseguit en tan sols dos anys posicionar este acte festiu entre els més multitudinaris de tots els que se celebren al llarg de l’any. «L’any vinent tornarem a realitzat el Mig Any el mateix cap de setmana de setembre que enguany, sempre que la Junta Local Fallera i les trenta-cinc comissions donen el seu vistiplau», ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes.

Del actes que han culminat esta nit el més multitudinari ha sigut la festa aquàtica celebrada en el Recinte Firal en la que han participat «més de 3.000 persones». Li ha seguit el sopar popular de la nit del dissabte amb uns 1.300 assistents, mentre l’esmorçar i la paella del diumenge que han superat el miler de persones, a més de la multitudinària mascletà.

Setembre i Felicitacions

Bohigues assegura a Riberaexpress que ha rebut «nombroses felicitacions» per part de les diferents comissions falleres, fet que anima a la seua directiva a potenciar encara més el Mig Any faller del proper any, que es tornarà a fer definitivament a setembre, en estar tots d’acord que és la millor data i que a més «ara és quan estem a l’equador de les falles».

El màxim dirigent de les falles d’Alzira rebutja que esta celebració «siga exagerada» segons el PP local, davant la gran acceptació que han tingut tots els actes, considerant que ha sigut «un gran èxit» esta festa que ha estat » totalment consensuada» amb l’Ajuntament; «celebrarem, prèviament, al menys set reunions amb els tècnics municipals per tal de concretar tots els detalls de l’organització».

Plena satisfacció

 Mentre la regidora de Festes, Isabel Aguilar, mostrava la seua «plena satisfacció»  per la gran resposta de la gent i ha afegit que 2el pròxim any es farà el que vullguen les 35 comissions».

La directiva que presideix Jaume Bohigues, ha destacat «la gratuïtat» de tots els events gastronòmics i que els hagen gaudit «tant els fallers i falleres com els veïns que no pertanyen a cap falla».

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here