Alzira planta i crema una falla en ple estiu este cap de setmana per celebrar el Mig Any Faller

0
693
La falla estarà a la Plaça del Mercat
La falla estarà a la Plaça del Mercat

La plantà del monument prevista per a les 18 hores de hui divendres a la Plaça del Mercat inicia l’ampla programació per celebrar el Mig Any Faller en el que no falten fins el diumenge els passacarrers, mascletà, despertà, esmorçars, sopar popular i una paella gegant entre altres.

El programa continua hui a les 19 hores amb la inauguració de la Fira Valenciana situada a la Plaça Major, una hora després la JLF inaugurarà les noves oficines a la Parrilla per arredonir la jornada amb un ball i  concurs de disfresses a la Plaça Major amb l’actuació de l’orquestra Top Zero.

El Mig Any Faller, criticat pel PP en considerar que estracta d’una celebració «exagerada», s’inicia el dissabte amb un passacarrer a les 12 hores, previ a la mascletà de les 14 hores a la Plaça del Regne.

Destaca per la vesprada a les 20 hores una passarel.la d’avantguarda organitzada pel perruquer Abraham López a la Plaça Major i li seguirà el sopar popular a la Plaça del Mercat previ a la cremà del monument prevista per a les 22:30 hores.

La programació culmina el diumenge amb una despertà a les 9 del matí, seguida d’esmorzar, aventura aquàtica, paella gegant a migdia i clausura de la Fira Valenciana a les 21 hores.

Així, per primera vegada en la centenària història fallera d’Alzira, la capital de la comarca plantarà i cremarà una falla en ple estiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here