Alzira obri el termini de matriculació per als cursos d’Unisocietat

0
549

Unisocietat setem 17L’Ajuntament d’Alzira ha obert el termini de matriculació per als cursos d’Unisocietat fins al 29 de setembre

La formació contínua és una màxima per a aquells que no volen deixar d’aprendre al llarg de la seua trajectòria professional, i amb eixa idea va nàixer la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alzira i la Universitat de València, creant el que hui coneixem com a Unisocietat, un projecte dirigit a persones de 30 anys, o més, amb inquietud per a aprendre i motivació per la cultura.

Amb accions com aquestes s’intenta sensibilitzar la societat sobre la importància de la formació al llarg de la vida, i que no hi ha límits d’edat a l’hora d’aprendre, al mateix temps que es promou la relació intergeneracional i l’intercanvi de coneixements i experiències.

Cada curs es distribuïx en dos quadrimestres i en cada quadrimestre s’impartixen dues assignatures troncals; a més, la formació es complementa amb un cicle de conferències per curs, de temàtica variada, tot això amb un total de 360 hores, distribuïdes en els tres cursos acadèmics de 120 hores cadascun.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, destaca que “és molt important que els joves de 30 anys i més continuen amb la motivació suficient per aprendre, ampliar coneixements i compartir experiències. Si en l’edat escolar és important tindre unes bases educacionals, al fer-nos adults hem de continuar cultivant-nos i enriquint-nos. Unisocietat està obert a qualsevol, encara que no tinga estudis previs, només ganes d’aprendre” .

Per a més informació es pot cridar al telèfon 962459250 o dirigir-se al Departament d’Educació, situat en el 2n pis de l’edifici de Benestar Social, c/ Rambla s/n d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here