L’EPA d’Alzira certificarà el nivell A1 de coneiximents de valencià este curs

0
816

EPA concentracióL’Escola de Persones d’Adultes Enric Valor d’Alzira certificarà el nivell A1 de coneixements de valencià a l’alumnat que realitze amb aprofitament el programa formatiu que s’impartirà al centre a partir del curs 2017-2018 L’Escola de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira certificarà el nivell A1 de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) a l’alumnat que realitze amb aprofitament el programa formatiu que s’impartirà al centre durant el curs 2017-2018.

Aquest programa formatiu es realitzarà en compliment de la Resolució d’11 d’agost de 2017, de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, DOCV 01/09/2017, per la qual s’estableixen els criteris per a acreditar i expedir el certificat de nivell A1 de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Dins dels programes formatius del CP FPA Enric Valor d’Alzira s’ofereix un curs anual, de tres hores setmanals en horaris de matí o vesprada, per a preparar a les persones interessades i poder obtenir directament el certificat A1 de coneixements de valencià en l’Escola. A més, també s’imparteixen al centre programes formatius per a preparar les proves de la JQCV dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2.

La matrícula per a realitzar les programes formatius de l’Escola de Persones Adultes Enric Valor d’Alzira Termini: del 4 al 14 de setembre de 2017, de 10 a 13,30 hores, de dilluns a dijous. Lloc: A la secretaria del centre, en C/ Verge del Lluch, 2 d’Alzira, Més informació als telèfons 962458035 i 962458039, al correu 46019179@gva.es i a la pàgina web www.cfpaenricvaloralzira.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here