Els comerciants d’Hort dels Frares preferixen les obres per al pròxim estiu

0
374
Vianants en Hort dels Frares
Vianants en Hort dels Frares

Els comerciants d’Hort dels Frares demanaran demà dijous, al govern local, quasi per unanimitat, que les obres de renovació del clavegueram i la xarxa d’aigua potable que afecta també als carrers Pastora i Santa Rita s’executen el pròxim estiu a partir de juny.

En la reunió de 9 botiguers i algun veí celebrada ahir, 8 d’ells es pronunciaren clarament a favor de les dades estiuenques i sols el titular d’un establiment es mostrà partidari d’encetar els treballs, encara que amb alguns condicionants, el pròxim dilluns tal i com preferix el govern local.

Sembla que entre els veïnat no hi ha tanta unanimitat, de totes formes la decissió definitiva es pendrà demà dijous durant la reunió convocada per l’Ajuntament (20:30 h) a la que assistiran veïns i comerciants de la zona.

Els comerços estimen que setembre, octubre i novembre són per a ells temporada alta i per això perefirxen que s’alce el carrer en estiu, època en que baixen les vendes i a més en agosto solen estar tancades la majoria de les botigues per per vacances.

Cas de començar les obres el pròxim dilluns estarien acabades al voltant del 15 de desembre segons manifestà el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual en la primera reunió celebrada la pasada setmana en la que es feren fins a tres propostes per executar les obres.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here