Danses i processons no corren risc en caure sols demà pel matí ruixats dèbils a la comarca

0
481

Mapa setembre 17L’atmosfera seguirà un tant inestable (inestabilitat marítima) a les províncies de València i Alacant on, de matí, podrà caure algun que altre ruixat en general de caràcter dèbil tot i que no es descartable que, en algun punt, puga ser algo més moderat. On es veu més probabilitat de ruixats és pel litoral sud de la província de València. La tendència serà a una progressiva millora a partir de mitja vesprada i de cara a la nit.

Les temperatures màximes baixaran en general un poc més respecte als valors que registrem hui i les mínimes també es resentiran un poc, a excepció de la meitat sud de la província d’Alacant on pujaran un parell de graus. El vent es mostrarà fluix pel matí i, a les hores centrals, rolarà a component marítima (allevantat) amb alguna ratxa moderada pel litoral.

El divendres hi haurà pas de núvols però no hi ha risc de precipitacions a les comarques valencianes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here