L’incendi d’un camió en l’A-7 al terme de l’Alcúdia provoca 7 km de retencions

0
619

Alcudia incendi camió set 17Un camió carregat amb palés de fusta s’ha incendiat en el matí d’este dimarts en l’A-7, en sentit Barcelona i a l’altura del terme de L’Alcúdia,  obligant a tancar esta via en ambdós sentits de circulació, segons han informat el Consorci de Bombers de València i el Centre de Gestió de Tràfic.

Poc a poc s’ha rehabilitat el tràfic en la totalitat de la calçada en sentit Alacant i dos dels tres carrils en sentit Barcelona. L’incendi del camió, que s’ha produït cap a les 12.30 hores, ha portat al tall de l’A-7, que ha provocat uns dos quilòmetres de retencions en sentit Alacant i al voltant de set en sentit Barcelona.

A les 13.12 hores s’ha obert un carril en cada sentit i a les 14.30 hores, la totalitat de la via en sentit Alacant. En sentit Barcelona, s’ha reobert en primer terme únicament el carril dret i cap a les 16.30 hores també el central.

En l’extinció del foc que ha afectat el camió de palés de fusta, que ha afectat també un altre vehicle, han participat una BUP, una BNP i un sergent del parc de Bombers d’Alzira.

Agències

Foto:Consorci Provincial de Bombers

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here